eTwinnig Projemiz: Yaşayan Sanat (Living Art)

27.04.2022 1163

Proje Hakkında

En iyi öğrenme yolu onu yaparak yaşayarak öğrenmektir. Projemizde öğrencilerimiz, belirlenen tabloları okul ortamında canlandırıp incelemelerde bulunacaklardır. Projemiz ile amaçladığımız şey; öğrencilerimizin, sanat tarihi ve felsefesi açısından önemli olan bazı tabloları inceleyip araştırarak farkındalık kazanmasıdır. Öğrencilerimizin kendilerini doğru ifade edebilmesi, anlama becerilerinin ve dil kullanım düzeylerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin hayal gücünün derslere entegresi, derslere olan ilgilerini artırarak aktif katılımlarının sağlanması, olumlu tutum geliştirebilmeleri için motivasyonlarını artırmak hedeflerimizdendir. Bu bağlamda asıl amacımız; eğitim öğretim faaliyetlerinin, öğretmen merkezli, bilişsel düzeye hitap edecek şekilde sürdürülmesi yerine bu faaliyetleri öğrencilerimizin etkin olduğu daha aktif ve daha eğlenceli hale getirmektir. Projemizin hitap ettiği yaş grubu lise düzeyidir. Etkinliklerimizin planlaması da bu şekildedir.

Tanıtım Videosu

Proje eTwinnig Sayfası